IT ve finančnictví

Přednášející


Jaroslav Vašek
Advisory ISG Sales Engineer, Dell Technologies

Jaroslav Vašek

Experienced Advisory System Engineer with a demonstrated history of working in the information technology services industry and banking. Skilled in Storage Area Network (SAN), Technical Support, Storage, and IT Service Management. Strong engineering professional with a focus in Electrical, Electronic and Communications Engineering Technology

Jan Tomíšek
Partner advokátní kanceláře ROWAN LEGAL

Jan Tomíšek

Mgr. et Mgr. Ing. Jan Tomíšek, CIPP/E se věnuje právnímu poradenství zejména v oblastech softwarového práva, cloud computingu, ochrany osobních údajů, kybernetické bezpečnosti a elektronických transakcí. Vedle působení v advokacii je externím doktorandem na Ústavu práva a technologií Právnické fakulty Masarykovy univerzity, kde pravidelně vyučuje zejména témata softwarového práva a ochrany osobních údajů. Jan je absolventem Právnické fakulty, Fakulty informatiky a Ekonomicko-správní fakulty Masarykovy univerzity. Kromě práva studoval kybernetickou bezpečnost a management. Je certifikovaným profesionálem v ochraně soukromí (CIPP/E) a držitelem ocenění Právník roku v kategorii Talent roku za rok 2016.

Rupak Ghose
Chief Financial Officer, Galytix

Dalibor Premus
Chief Business Development Officer, 3Key Company

Dalibor Premus

Mgr. Ing. Dalibor Premus je CBDO společnosti 3Key Company, která poskytuje služby a produkty spojené s bezpečností v informačních technologiích. V současnosti zastřešuje obchodní a marketingové aktivity 3Key Company. Dlouhodobě se věnuje zejména řešení bezpečnostních aspektů systémů pro oblast platebního styku zejména s ohledem na dosažení Compliance se standardem PCI DSS. V poslední době se rovněž intenzivně věnuje také rozvoji řešení v oblastech infrastruktury veřejného klíče a vývoji důvěryhodných služeb jako například řízení certifikátů, digitálního podpisu, a řízení kryptografických klíčů. V současnosti spolupracuje na rozvoji produktů a řešení pro implementaci a automatizaci důvěryhodných služeb v souladu s nařízením eIDAS a dalšími standardy jako například GDPR, ISO, nebo PCI DSS. Dalibor vystudoval Německá a rakouská studia na Karlově Univerzitě a Mezinárodní politiku a diplomacii na VŠE.

Jan Tláskal
Co-Founder and Chief Data Engineer, Galytix

Jan Tláskal

Jan is the Co-Founder of Galytix. He holds the global role of Chief Data Engineer and is the Managing Director of the Czech branch. Jan leads the development of the GX algorithmic DataFactory and its deployment to clients globally. Jan has a background in mathematics, software engineering, and actuarial science. Prior to co-founding Galytix, he worked as an actuarial consultant at KPMG and WTW, serving financial services clients in the CEE region and the UK.

Marian Mihalo
Technology Community Leader / Enterprise Architect Komerční Banka

Marek Růžička
výkonný ředitel společnosti Bankovní identita, a.s.

Marek Růžička

Marek Růžička je výkonným ředitelem společnosti Bankovní identita, a.s., která provozuje BankID. Je absolventem fakulty podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze, kde se i dnes externě podílí na posuzování doktorských disertačních prací. Před nástupem do společnosti působil v DATASYS, O2 nebo v Hewlett-Packard. Angažuje se také jako mentor inovačních projektů v akcelerátoru StartupYard.

Partneři konference

Hlavní partneři
Partneři
Mediální partneři

Pořadatel

Exponet s.r.o.

Již od roku 2000 se věnujeme event managementu, za sebou máme stovky realizovaných akcí a pěknou řádku spokojených klientů. Stejně dlouho pořádáme odborné IT konference, které si kladou za cíl seznamovat účastníky s novinkami v oboru, případovými studiemi i nabídkou produktů společností.